Contact

Verras de kinderen met speelse cupcakes

Cupcakes

Cupcakes zijn áltijd een goed idee. Als tussendoortje, dessert of om aan iemand te geven als bedankje. Osier Laura bakt ze dan ook met veel plezier voor u of uw kinderen.

Cupcakes overal

De oven in het atelier draait constant op volle toeren. En daar zitten de heerlijke cupcakes uiteraard voor iets tussen. Per dag bakt Osier Laura tientallen cupcakes in Herentals. Gewoon omdat ze lekker zijn. Én omdat u er de creatiefste dingen mee kan doen! Kom gerust langs het atelier in Herentals om te ontdekken wat Osier Laura allemaal in petto heeft.

Een cupcake voor elk thema

Net zoals bij de bruidstaart en de verjaardagstaart, kan u de cupcakes personaliseren met een eigen kleur, smaak en topping. Cupcakes in de vorm van een schattig varkentje of in de vorm van dromerige wolkjes… Rond élk thema kan u wel een originele cupcake creëren. Het is net dát wat het voor zowel Osier Laura als haar klanten zo leuk maakt.

Bestelling

Omdat sommige mensen het eenvoudig willen, terwijl anderen het liefst groots zien, maakt Osier Laura zowel cupcakes zonder als cupcakes mét speciale vulling en versiering. Voor een basiscupcake betaalt u zo’n 2 euro, voor een cupcake met alles erop en eraan is het 3,20 euro. De keuze ligt dus helemaal bij u of bij de gasten van uw feestje.

Contact

Bel meteen naar Osier Laura om uw bestelling door te geven of ga even langs het gezellige atelier om uw keuze door te geven.

Osier Laura
Contacteer ons!
014 96 02 24