Contact

Een droomhuwelijk met een bruidstaart

Bruidstaart

De liefde van de man gaat door de maag. Maar die van de vrouw eigenlijk ook. Een imposante, lekkere bruidstaart is dus niet weg te denken van het perfecte feest. Ook uw gasten zullen dit dessert zeker appreciëren.

Kers op de taart

De bruidstaart is vaak de kers op de taart van het feest. Sommige koppels denken het liefst groots en willen verschillende verdiepen, terwijl andere paren hun taart het liefst sober houden. Bij Osier Laura kan het allemaal.

Vrijheid

U heeft enorm veel keuzevrijheid. De suikertaarten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke 3D-vormen, van dieren tot objecten. De smaak van de vulling, de toppings en de kleur kunnen allemaal besproken en aangepast worden in het atelier in Herentals.

Persoonlijke toets

Osier Laura hecht veel belang aan een persoonlijke toets in de desserten. Niet alleen die van zichzelf, maar ook die van de klanten. Daarom is het mogelijk om een persoonlijk tekstje op de taart te laten zetten of een eigen foto in de taart te laten verwerken.

Bestelling

Kom langs om uw bruidstaart te bespreken. Osier Laura maakt taarten artisanaal vanuit haar werkruimte in Herentals. Bruidstaarten, verjaardagstaarten, maar ook andere desserts worden op bestelling gemaakt.

Osier Laura
Contacteer ons!
014 96 02 24